divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Finalitzen el rodatge de ‘Daniel’

'Daniel' | Foto: Noctambule Cinema

Premià de Mar i Pineda han estat els escenaris del rodatge del curtmetratge ‘Daniel‘ , un treball audiovisual dirigit per Xavi Rull que tracta sobre un nen malalt terminal de leucèmia. L’equip de joves cineastes que han acabat el rodatge aquest mes d’octubre, han dut a terme aquest projecte amb el suport de la Fundació Josep Carreras. En aquesta producció de Noctambule Cinema també hi participa el Centre d’Estudi Cinematogràfics de Catalunya (CECC).

“Bon rodatge”

L’equip del projecte ha explicat a Diari Maresme que malgrat alguns problemes tècnics que van endarrerir un mica el projecte els últims dies, en general “va ser un bon rodatge”. Segons els membres de la productora “sempre hi ha problemes i es passen nervis, però si el resultat acaba sent bo, sempre val la pena“, assenyalen.

Postproducció

També, han informat que “encara falta queda molta feina per fer, doncs s’ha d’acabar de muntar el curt, fer la postproducció de so, la música, etalonar la imatge, els crèdits, etc”. Un cop enllestit, la productora ha avançat que vol fer una estrena oficial oberta al públic.

Després, ‘Daniel‘ tindrà un recorregut de dos anys per festivals nacionals i internacionals. També volen fer alguna emissió a la televisió i, mitjançant la Fundació Josep Carreras, estan estudiant la difusió del curt a través d’altres circuits.

Sinopsis

Daniel és un nen malalt terminal de leucèmia que, tot i haver-se-li diagnosticat pocs dies de vides, segueix estranyament viu. La seva mare, angoixada pel seu estat, es posa en contacte amb un metge per intentar esbrinar què és el que li passa al seu fill, tot i que la resta de la família no sembla estar gaire d’acord amb aquesta decisió.

Tràiler de ‘Daniel’

Nous projectes

Per altra banda, Noctambule Cinema acaba d’arrencar la producció del seu proper projecte de curtmetratge. Es tracta d’un thriller que porta per nom ‘Grieta en la Oscuridad’. El protagonista és un jove escriptor més o menys reconegut que veu com el seu antic mentor i professor de la universitat torna a la càrrega al món literari amb una trilogia molt polèmica. L’antic alumne intentarà connectar de nou amb el seu professor fent-li una visita, i allà es trobarà amb un personatge estrany que no havia vist mai.

La productora ha avançat que aquest serà el seu projecte més ambiciós fins ara, ja que implica molta més infraestructura que ‘Daniel’; així com més localitzacions, més pressupost i durada (uns vint minuts). El seu rodatge està previst als voltants del proper mes de març. Després, Noctambule Cinema vol emprendre un petit projecte de terror i, més endavant, no descarta donar el salt al món del llargmetratge.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris