divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Hi haurà passeig marítim Canet-Arenys

Zona platja del Cavaió | Foto: canetdemar.cat

El projecte d’enllaç entre Canet i Arenys de Mar a través del passeig Marítim finalment “tirarà endavant“. Així ho ha confirmat l’alcalde de Canet, Jesús Marín (CiU), després de les trobades dutes a terme els darrers mesos amb representants dels dos municipis implicats i representants de la Generalitat de Catalunya. Segons avança el consistori canetenc, actualment el projecte es troba a l’espera d’una resolució final de l’Estat espanyol, pel que fa a alguns punts del projecte pendents de concretar.

Es tracta d’una inversió finalista que ja està adjudicada. El mateix consistori ha recordat a través d’un comunicat que l’execució es trobava aturada perquè Arenys de Mar s’hi oposava, ja que aquest municipi entenia que el projecte afectava negativament el seu territori; concretament, perquè el projecte previst li feia perdre places d’aparcament a la zona de la tercera platja.

La previsió és que les obres s’iniciïn el 2012 i, un cop enllestides, el passeig canviarà completament l’aspecte. “Es dignificarà una zona de Canet força deteriorada i es millorarà qualitativament tota la zona marítima i de l’avinguda Maresme”, assenyalen des de l’ajuntament.

El projecte

El projecte, anomenat ‘Recuperació mediambiental de la platja del Cavaió‘, dóna resposta a una llarga reivindicació de Canet de Mar. Afecta un tram de 1.290 metres i es projecta en dos trams diferenciats per la platja seca. comptarà amb zona de passeig de vianants, carril bici i zona d’arbusts d’ambient marí. El consistori canentenc ha avançat també que amb aquesta actuació “es recuperarà mediambientalment un espai paisatgísticament molt important i que ha perdut vegetació autòctona amb el pas dels anys”.

1 comentari per a “Hi haurà passeig marítim Canet-Arenys”

  1. […] tota la façana marítima” del municipi. Cal recordar que les obres del Cavaió ja estaven adjudicades, però han quedat aturades per les darreres retallades pressupostàries de la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris