diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Homenatge conjunt des de la catosfera

Víctor Pàmies | Foto: D.M.

Un cop més s’acosta una d’aquelles dates assenyalades que, d’una manera oberta, desenfadada i més o menys descontrolada, aprofitem per intentar muntar un homenatge conjunt des de la catosfera.

Demà, 10 de novembre, fa 20 anys que va morir Montserrat Roig i volem retre-li un merescut homenatge. Faig crida des del meu blog, Raons que rimen.

Com sempre poques normes: qui vulgui, durant el dia de demà, que escrigui al seu blog (o al seu mur del Facebook, o al mur on s’anuncia l’esdeveniment, o en l’espai que consideri més adient) un escrit dedicat a aquesta escriptora i periodista catalana.

Us demanem que sigueu fidels a l’estil dels vostres escrits i que aquell dia aprofiteu per visitar, llegir i comentar altres llocs que també escriuran sobre Montserrat Roig.

Aquest cop ho estan coordinant el Lluís Gil (vegeu la crida que en va fer fa mesos) i la Carme Rosanas (que ha fet els logos) i jo els faig un cop de mà amb la difusió i posterior trobada i llistat dels participants.

Si us animeu a participar-hi, apunteu-vos a l’esdeveniment al Facebook (si en teniu), per facilitar que trobem totes les participacions i que us trobin qui cerqui escrits sobre Montserrat Roig i etiqueteu l’escrit (que podeu titular com vulgueu) amb l’etiqueta “20 anys sense  Montserrat  Roig” o piuleu al Twitter sota el hastag #20aniversariMRoig.

Un cop més, gràcies a tots i ens llegim demà!

Víctor Pàmies i Riudor

1 comentari per a “Homenatge conjunt des de la catosfera”

  1. Ramon, us hauré d’enviar una fotografia una mica més actualitzada, que aquesta ja té més de cinc anys!

    Gràcies per fer-vos ressò d’aquesta iniciativa!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris