dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ICV-EuiA s’oposa al cara a cara PSC-CiU

Esteve Martínez | Foto: ICV-EUiA Mataró

El candidat d’ICV-EUiA, Esteve Martínez, s’ha tornat a posicionar en contra del possible debat cara a cara entre els candidats de PSC i CiU a Mataró. Martínez ha recordat que a les darreres eleccions, més d’un 45% dels electors van triar opcions que no eren cap d’aquestes dues i, en aquest sentit, ha assegurat que “el cara a cara deixaria sense veu la meitat de la població de la nostra ciutat, excloent-los a ells i a les seves idees de la vida pública i democràtica”.

Llei Electoral

El candidat ecosocialista ha recordat que la Llei Electoral garanteix el respecte a la pluralitat i objectivitat informativa i que, per tant, no es pot excloure a les altres quatre forces polítiques del consistori dels debats públics o mediàtics. “Hem de garantir el respecte a la pluralitat informativa, tothom ha de tenir dret a explicar les seves propostes en igualtat de condicions”, ha subratllat Martínez.

En un comunicat, ICV-EuiA ha carregat també contra aquells que reclamen el debat cara a cara i els ha acusat de “tenir por de la resta d’opcions, i de pretendre amputar els drets democràtics de la ciutadania”. Segons Martínez, “el bipartidisme és un sistema antic, desfasat i caducat, que per sort a Mataró i a Catalunya ja no té espai ni sentit”. “Els qui propugnen tornar enrera no deuen haver entès absolutament res dels valors del nostre país”, ha conclòs el candidat ecosocialista.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per