dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Iniciativa per a persones amb mobilitat reduïda

Imatge de la campanya | Foto: elmasnou.net

Sota el lema ‘T’agradaria ser al meu lloc? Doncs no t’hi posis‘, l’Associació de Discapacitats Físics del Masnou (ADDFEM) i l’Ajuntament del Masnou han engegat una campanya informativa per reivindicar i difondre el respecte de les places d’aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda.

Foto-denúncia d'un estacionament | Foto: ADDFEM

Aquesta iniciativa vol conscienciar sobre les dificultats que pateix el col·lectiu amb mobilitat reduïda que, segons subratllen, “es veuen agreujades si altres persones que no hi pertanyen ocupen les seves places d’aparcament”. En aquest sentit, l’entitat i el consistori han editat conjuntament un tríptic amb l’objectiu de contribuir a difondre “actituds més cíviques“.

El tríptic dóna diversos consells, com ara no estacionar sobre les voreres ni als passos de vianants, “ja que aquestes accions també provoquen moltes molèsties a la resta de la gent”.

3 comentaris per a “Iniciativa per a persones amb mobilitat reduïda”

 1. Leia Organa ha dit:

  Ja ho podrien fer mes ajuntaments aixó, que ultimament es com difícl pasar per les voreres sense trobar algú aparcat a sobre, i lo de les places de discapacitats no te nom. jo que ho he patit portant cotxet de criatures al·lucino quan veig com aparquen demunt les voreres mares i pares amb nens petits. Que es que no son conscients de que els fills repeteixen els comportaments dels pares? Si un nen o nena petits veuen que els seus pares aparquen demunt les voreres o places de discapacitats pensaran que es lo mes natural del mon,. Falta molta educacio en aquest aspecte. Per cert, al de la moto se le podrian ficar per on ja savem, o?

 2. jose angel ha dit:

  a ver si se da una buena difusion y fotos de los que aparcan como quieren ,claro por eso pagan el impuesto de circulacion , pero no por aparcar en zonas de minusvalidos , encima de las aceras y en los pasos de cebra y molestar a todo el que quieren ,eso si no les molestes ni les digas nada ,pues encima la culpa la tienes tu ,con esto a ver si toman un poco mas de comprension y educacion ,tanto ellos como nuestra policia

 3. sebastian ha dit:

  MOLT BONA LA INICIATIVA DE L’AJUNTAMENT DE EL MASNOU , PER FER RESPECTAR LES PLACES D’APARCAMENT DE LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUIDA , PERO……. ESPEREM QUE DURI I TAMBÉ TINGUI MA DE FERRO AMB ELS INFRACTORS , DONCS TANTES VEGADES QUEDEN IMPUNES QUE EL SENTIMENT DE IMPOTÈNCIA I INDEFENSIÓ ES TANT GRAN QUE FA DESCONFIAR EN LA JUSTÍCIA , DONCS LES NOSTRES PLACES DE RESERVA , SON VITALS PER ELS NOSTRES DEPLAÇAMENTS I PER NOSALTRES NO HAN ESWTAT MAI UN LUXE ¡¡¡¡¡¡¡SON UNA NECESSITAT¡¡¡¡¡¡¡
  ENDAVANT REGIDORS VALENTS NLO FEU COM ELS ANTERIORS QUE NOMÉS TENÍEN BONES PARAULES I POCS FETS

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris