dimecres, 21 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Campolier es torna a presentar

Joan Campolier | Foto: joancampolier.cat

L’exalcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, serà novament alcaldable per Convergència i Unió (CiU) després d’haver complert els quatre anys d’inhabilitació per un delicte de prevaricació. Campolier, que va haver d’abandonar el seu càrrec polític l’any 2007, ha decidit “tornar i lluitar” per ser el nou alcalde de Santa Susanna, després que l’actual, el també convergent Josep Monreal, anunciés que no es presentava a la reelecció per “motius personals“.

“Lliçó apresa”

Joan Campolier ha assenyalat que ha decidit tornar perquè “m’il·lusiona i m’anima, el cúmul d’experiència que puc aportar“. També, l’alcaldable de CiU assegura des del seu bloc que torna amb “la lliçó apresa” i després d’haver complert la reducció de la sentència per prevaricació administrativa de “manera silent“. Campolier ha anunciat que si aconsegueix ser novament alcalde de Santa Susanna “voldria governar amb el màxim de consens i sumant voluntats més enllà dels vots” i imposant-se “fer-ho amb rigor i correcció”.

”Pensaments des del camí de Perafita’

Precisament, el candidat convergent presentarà el proper divendres 1 d’abril, a les 21 h., a la Sala d’Actes del Càmping Bon Repòs de Santa Susanna, el llibret ‘Pensaments des del camí de Perafita‘, un recull on “modestament” fa un seguit de reflexions personals a l’entorn del municipi, del que ha estat la seva evolució, i el que ha representat per a l’exalcalde “el pes de la justícia“, així com també la seva decisió de voler renovar el seu “compromís personal” amb Santa Susanna.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per