dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Big Band més jove clou el festival de Jazz

La Sant Andreu Jazz | Foto: S.A.J.

El pati de l’edifici Xifré d’Arenys de Mar acull aquest divendres 26 d’agost, a les 11 de la nit, l’actuació de la Sant Andreu Jazz, la Big Band més jove del país. Aquesta formació, que compta a les seves files amb membres d’entre 6 i 19 anys, va néixer a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu l’any 2006, i es va estrenar oficialment en l’apartat de Jazz Jove del Festival Internacional de Jazz de Terrassa.

Repertori

Aquesta formació va ser escollida per votació popular com la “Millor nova proposta” en els Premis Jazz 2009, que organitza el grup Enderrock; i, tot i la seva curta carrera, han enregistrat ja dos CD/DVDs. El seu repertori està format per temes de dixieland, New Orleans i de swing, amb arranjaments per Big Band de Count Basie i Duke Ellington, entre d’altres.

Col·laboracions

En aquests darrers anys, la Sant Andreu Jazz ha tocat a diversos festivals del país i ha compartit escenari i col·laborat amb la Barcelona Jazz Orquestra, Perico Sambeat, Dick Oatts, Matthew Simon, Ken Peplowski, Bobby Gordon, Ignasi Terraza, Esteve Pi, Scott Robinson, Carlos Martin, Juli Aymi, Clara Sallago, Pepe Robles, Josep Traver, entre d’altres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris