dijous, 09 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Corporació retira l’ERO

Hospital de Calella | Foto: salutms.cat

Finalment s’ha confirmat. Tal i com vàrem avançar ahir, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i els sindicats han arribat a un preacord per retirar l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que s’havia d’aplicar a partir del proper mes de setembre i que afectaria, entre reduccions de jornada i 95 acomiadaments temporals, a prop d’un miler de treballadors dels 1.500 que formen part de la plantilla de la corporació.

Segons l’acord, el col·lectiu de treballadors deixarà de percebre la retribució que li correspon aquest 2011 per assoliment d’objectius i la meitat de la mateixa l’any 2012, per tal que l’empresa pugui eixugar el seu dèficit. Per la seva banda, l’empresa s’ha compromès a retornar aquests diners als treballadors durant el 2013. Comitè i Corporació van acordar aquesta solució, entre d’altres, en una reunió maratoniana que va durar tot el dimarts.

Ahir dimecres les assemblees dels hospitals de Blanes i Calella, i d’altres centres de salut adscrits de la Selva, van recolzar la proposta amb una ampla majoria.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris