dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una exposició sobre Anantapur visita Mataró

Exposició 'Compomesos amb Anantapur' | FVF

El proper dimecres 2 de març, a les 7 de la tarda, la Fundación Vicente Ferrer (FVF) presentarà a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró la seva exposició fotogràfica ‘Compomesos amb Anantapur‘. Durant la inauguració també es realitzarà la conferència ‘L’Índia rural y el projecte de la Fundación Vicente Ferrer‘, a càrrec de Sasi Cutty, portaveu de l’organització.

La mostra

L’exposició, que fins al proper 28 de febrer es troba a València, fa un recorregut per al programa que la fundació duu a terme a l’Estat d’Andhra Pradesh per eradicar la pobresa d’aquesta regió. A través de la mirada artística de les fotografies que composen aquesta exposició, el visitant podrà conèixer els diferents àmbits d’actuació de la fundació. D’aquesta manera, també s’acosta la realitat de l’Índia i es mostra als col•laboradors de la Fundación Vicente Ferrer els resultats de la seva solidaritat.

Conferència

En la conferència, el portaveu de la fundació Sasi Cutty il•lustrarà amb històries reals la incidència de la Fundación Vicente Ferrer a les comunitats més vulnerables d’Anantapur, on la fundació treballa pel desenvolupament de les comunitats més discriminades, els dàlits o intocables i on duu a terme un programa de desenvolupament integral que abasta diferents àrees d’actuació: educació, sanitat, vivenda, ecologia, integració de persones amb discapacitat i evolució de la dona.

Fitxa

Exposició: “Compromesos amb Anantapur”
Ubicació: Biblioteca Pública Pompeu Fabra. Plaça d’Occitània s/n, Mataró
Dates: del 2 al 15 de març de 2011
Horaris: dilluns de 16:00h a 20:30h. De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:30h. Dissabtes de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h
Conferència inaugural: Dimecres 2 de març a les 19:00h a la sala d’actes de la Biblioteca, a càrrec de Sasi Cutty, portaveu i treballador de la Fundación Vicente Ferrer.

En Sasi va ser beneficiari de la Fundació i ara és treballador a l’Índia, on forma part de l’equip de traductors i guies que acompanyen els col•laboradors que visiten Anantapur, la zona de l’Índia on treballa la Fundació. Actualment està a Espanya per apropar a la societat espanyola l’Índia de Vicente Ferrer i per explicar el treball de l’organització.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris