divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les ‘Turistes de qualitat’ comencen la feina

La parella de turistes | Imatge: turistesdequalitat.com

La Laura i l’Alba són les ‘Turistes de qualitat‘ contractades per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per visitar del 24 d’octubre fins al 14 de novembre la província de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer les més de 450 empreses distingides amb el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). Entre els dies 3 i 5 de novembre descobriran la Costa de Barcelona–Maresme i promouran la destinació i establiments SICTED de la comarca.

Al llarg del seu viatge, la Laura i l’Alba escolliran els llocs a visitar – platges, museus i centres d’interès turístic; espais naturals; etc.- i comentaran diàriament les seves experiències a través de les xarxes socials. També hauran de penjar vídeos informatius i descriptius de les seves vivències durant la ruta.

Les ‘turistes de qualitat‘ hauran de visitar les destinacions SICTED i també alguns dels llocs i establiments que compten amb el reconeixement Compromís de Qualitat Turística. La ruta – que ha estat dissenyada per les institucions promotores d’aquesta idea – seguirà un calendari que ha començat aquesta setmana a Vic i que acabarà el proper 14 de novembre a la capital catalana.

El calendari

La parella turística visitarà durant aquestes tres setmanes Vic (24-oct), Vall de Sau (26-oct), Portes del Montseny (27-oct), Berguedà (28-oct), Moianès (31-oct), Vallès Oriental (01-nov), Maresme (03-nov), Garraf (05-nov), Alt Penedès / Vilafranca del Penedès (07-nov), Alta Anoia (09-nov), Baix Llobregat (11-nov), Cardener (13-nov) i Barcelona (14-nov).

Aquest dilluns, al matí, la parella turística va sortir de Barcelona cap a Vic, després d’un breu acte d’inauguració de la ruta SICTED a càrrec del Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona i Diputat de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Alberto Fernández Díaz.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris