dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Escola Bressol d’Arenys de Mar, en Marxa

La futura Escola Bressol d'Arenys de Munt | Imatge: arenysdemar.cat

Arenys de Mar ha iniciat aquest mes de gener les obres de construcció de l’edifici que acollirà l’Escola Bressol Municipal. Aquesta actuació dotarà l’equipament d’un emplaçament definitiu.

Dificultat topogràfica

Estat actual de les obres | Foto: arenysdemar.cat

La nova Escola Bressol estarà situada a la zona del Bareu Paraïso i l’edifici tindrà una planta semisoterrani i una planta baixa, amb dos patis i espais comuns per a tot l’alumnat. El projecte ha hagut de superar la dificultat topogràfica del terreny que ha condicionat la solució adoptada. En aquest sentit, s’ha intentat fer compatible el necessari assoleiament dels espais i el pati de l’escola amb una disposició volumètrica que violenti el menys possible el pendent de la muntanya.

Terminis i subvencions

El nou edifici compta amb un termini d’execució de 10 mesos i està subvencionat pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i pel Departament d’Ensenyament.

1 comentari per a “L’Escola Bressol d’Arenys de Mar, en Marxa”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Diari Maresme, CatalunyaViva.cat. CatalunyaViva.cat said: DiariMaresme: L’Escola Bressol d’Arenys de Mar, en Marxa http://goo.gl/fb/HseUM […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris