diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lluís Bassat amb joves empresaris maresmencs

Bassat, amb joves empresaris | Foto: aijec.es

El reconegut publicista Lluís Bassat va ser el protagonista de la VII Taula Emprenedora organitzada per la Delegació de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya al Maresme (AIJEC) que es va celebrar el passat 29 de setembre al restaurant Tempo de l’Hort de Cabrils.

Davant d’una cinquantena de joves emprenedors, Bassat va fer un recorregut per la seva experiència com a publicista, recordant fins i tot els seus durs orígens com a treballador de correus o venedor de televisions. Per a Bassat, “el valor del treball és fonamental” i les idees són el que fa moure un projecte i una empresa. Durant la trobada, el publicista va explicar que durant la seva vida professional va rebre moltes ofertes temptadores, que sovint implicaven anar a viure als Estats Units, però sempre va prioritzar la seva família i el poder viure a Catalunya.

Per Bassat, la publicitat d’avui i de demà “està a Internet” tot i que ell confessa que la seva gran carrera l’ha fet amb la publicitat a la televisió. Com a anècdota, el prestigiós publicista va confessar tenir un 80% de dones treballant per ell, doncs, segons va dir, “les dones són les responsables de tres quartes parts de les compres que es fan en una casa, i per tant, tenir dones al capdavant d’una agència de publicitat és una manera de saber què vol el mercat”. Segons recorden fonts de l’AIJEC Maresme, durant la trobada Bassat va voler conèixer i xerrar amb cadascun dels joves emprenedors que van assistir-hi.

Lluís Bassat és Doctor Honoris Causa per la Facultat de Comunicació i Humanitats de la Universitat Europea de Madrid i Membre d’Honor de l’Acadèmia de la Publicitat, entre d’altres reconeixements. Als 25 anys ja va obrir la seva primera agència de publicitat, que en la dècada dels 80 va arribar a ser la tercera agència mundial.

Notícies relacionades: Entrevista amb Lluís Bassat (2008)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris