dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Oncolliga fa més de 21.000 actuacions

Una activitat d'Oncolliga | Foto: Arxiu

La Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga, ha donat a conèixer els bons resultats obtinguts durant l’any 2010 amb la presentació de la seva memòria d’activitats i comptes. Durant el darrer any, l’Oncolliga ha realitzat 21.405 actuacions entre familiars i afectats per la malaltia, un 0,2% més que en l’exercici anterior. Tot això ha estat possible gràcies a col·laboradors i donants, al suport d’institucions locals, comarcals i nacionals, i a la xarxa de voluntaris que l’Oncolliga té a les comarques barcelonines.

Any “complicat”

Segons Josep Antoni Díaz Salanova, president del Patronat, “el 2010 ha estat un any complicat degut a la situació econòmica, però s’ha aconseguit tancar l’exercici amb equilibri”. Díaz Salanova ha estat positiu però ha demanat a tots els donants la seva col·laboració per tal de fer front a un “2011 que es presenta com un any difícil”.

Per la seva banda, Josep Morell, president de la Fundació, ha assegurat que durant els pròxims anys “continuarà exercint la funció per la qual ha estat creada: posar a disposició del pacient i dels familiars el que necessitin”. A més, l’Oncolliga ha desenvolupat un pla d’expansió a la comarca del Maresme i ha obert seus a Alella, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Mar les quals, juntament amb les seus de Calella i Vilassar de Dalt, donen suport a un gruix de població més important.

Publicat a: Línia Maresme nº17

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris