divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Marta Ferrusola inaugurarà ‘Deixem de ser invisibles’

Foto 01 | Autor: Pere Margall

Marta Ferrusola ha confirmat la seva assistència a la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Deixem de ser invisibles‘ que tindrà lloc el dia 2 de desembre, a les 19 h., a Pineda de Mar. La mostra és una iniciativa conjunta de l’Associació de Persones amb Discapacitat de l’Alt Maresme (ADIAM) i el fotògraf malgratenc Vicens Tomàs.

Foto 02 | Autor: Pere Margall

Dilluns passat, Ferrusola va visitar Pineda i Malgrat de Mar per col·laborar amb aquest projecte fotogràfic que també preveu publicar un calendari solidari a finals del proper mes de novembre.

Després d’un dinar mantingut amb els membres de l’organització del projecte i representants de la cadena AQUA, Marta Ferrusola va visitar la biblioteca de Pineda acompanyada pels nens i nenes que formen part d’aquesta iniciativa i, tot seguit, va participar també en una sessió d’estudi a Malgrat de Mar.

Foto 03 | Autor: Pere Margall

Col·laboracions

A hores d’ara, aquesta iniciativa continuarà fent noves sessions fotogràfiques amb més personatges populars, alguns dels quals, i a l’espera de la seva confirmació, també han avançat el seu interès en poder assistir a la inauguració del proper 2 de desembre a Pineda.

Foto 01, 02, 04 i 05: Marta Ferrusssola a la Biblioteca de Pineda.
Foto 03: Carme Beltran, preparant la sessió fotogràfica a l’estudi.
Foto 06: Marta Ferrussola amb Maria Arellano de Adiam a l’estudi de fotografia de Vicens Tomàs a Malgrat, per la sessió de fotos per al calendari i l’exposició ‘Deixem de ser invisibles‘.

Foto 04 | Autor: Pere Margall

Foto 05 | Autor: Pere Margall

Foto 06 | Autor: Pere Margall

1 comentari per a “Marta Ferrusola inaugurarà ‘Deixem de ser invisibles’”

  1. […] Vicens Tomàs, i l’assistència de dos protagonistes de la sessió fotogràfica, Marta Ferrussola i Pascual Maragall. Foto: Vicens […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris