dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró no troba irregularitats pel cas Nóos

Ajuntament de Mataró | Foto: D.M.

L’Ajuntament de Mataró ha informat a través d’un comunicat que després de revisar de “manera exhaustiva” tota la documentació relativa a l’Instituto Nóos i a les seves empreses filials, incloses en l’operació Babel, les feines localitzades han estat executades i encarregades de “manera legal i transparent”.

Factures

Segons les dades recollides pel consistori mataroní, en els vuit anys analitzats fins ara, aquesta empresa ha presentat factures per un valor total de 84.000 euros, “sense que de moment s’hagi detectat cap irregularitat”, apunten fonts municipals. De totes maneres, l’ajuntament ha informat que continuarà treballant en la identificació d’aquests encàrrecs i, en cas de ser requerida, posarà tota la informació que reculli en mans de l’autoritat judicial responsable del cas.

Serveis realitzats

Per altra banda, el consistori mataroní ha recordat que algunes de les feines realitzades per l’Instituto Nóos, empresa presidida per Iñaki Urdangarin, han estat divulgades a través dels mitjans de comunicació locals a partir de diferents notes de premsa disponibles al web municipal, on també apareixen alguns dels projectes i estudis realitzats.

Algunes de les activitats

Entre les activitats esmentades apareix una jornada per a empresaris de les incubadores i vivers d’empresa (2004), un estudi sobre Responsabilitat Social (2005), la creació de Consells assessors per afavorir el creixement de les empreses de la Incubadora (2005) , una jornada sobre l’experiència de les empreses de base tecnològica (2005) i l’edició d’un llibre de bones pràctiques de responsabilitat social de PIME (2006).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris