dissabte, 24 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor el Pare Joan Herrero

El Pare escolapi Joan Herrero i Manich va morir el passat 8 d’octubre als 81 anys d’edat, quatre dies després de patir una intervenció del cor. El Pare Joan era molt conegut i estimat a Mataró per diferents generacions de la ciutat.

Creu Sant Jordi (2002) | Foto: gencat.cat

L’Ajuntament de Mataró li va concedir la medalla de la Ciutat. També, la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi, l’any 2002, pel conjunt d’una tasca pedagògica que, des de la capital del Maresme, va anar sempre unida al foment de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes en una època en la qual això era particularment difícil.

El P. Joan Herrero

El Pare Joan Herrero va néixer a Barcelona el 7 de maig de 1930. El 25 d’agost de 1946, fa 65 anys, va fer la professió religiosa a l’Escola Pia. El 20 de desembre de 1952 fou ordenat prevere, i tot seguit va ser destinat a la comunitat de Mataró, on ha exercit el seu ministeri fins avui, amb un breu parèntesi a Balaguer. Fins el darrer moment, el pare Joan es va encarregar del culte de l’església de Santa Anna.

Els funerals pel Pare Joan tindran lloc aquest dilluns 10 d’octubre, a les 4 de la tarda, a l’escola Pia Santa Anna de Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris