divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mostra ‘Instants d’un viatge’ a Les Santes

Foto: Janusz Szpakowski

La Fundació Caixa Laietana i l’Institut Municipal d‘Acció Cultural (IMAC) de l’Ajuntament de Mataró organitzen una nova edició de la ja tradicional mostra fotogràfica sobre Les Santes, la Festa Major de Mataró, que enguany se celebrarà del 25 al 29 de juliol.

L’autor

En aquesta ocasió, l’artista polonès Janusz Szpakowski presenta un recull d’instantànies sota el títol “Instants d’un viatge”, unes fotografies capturades a l’edició passada de la Festa de Les Santes. La inauguració de l’exposició tindrà lloc el pròxim divendres, 1 de juliol, a les 19:30h, a l’Ateneu de Caixa Laietana, on es podrà visitar fins el proper 31 de juliol. L’entrada és gratuïta.

Foto: Janusz Szpakowski

Experiències personals

El recull de retrats exposats són el resultat d’experiències personals del l’autor: “Les meves fotografies són un reportatge de les sensacions viscudes tot viatjant entremig de les festes de Les Santes. Sóc un viatger observador y captador d’instants, reprodueixo les meves impressions per tal de tenir un record de les emocions sentides”.

Artista arrelat a Mataró

Janusz Szpakowski, artista especialista en fotografia social i de moda, i instal·lat professionalment a Mataró des de l’any 2000, ha obtingut diversos premis al llarg de la seva trajectòria. Entre els reconeixements més recents destaquen el primer premi en la categoria de reportatge de boda del Fuji Pro Master 2006, finalista en la categoria industrial de l’edició de 2007 dels Premios Lux, finalista en reportatge temàtic de l’edició de 2006 i finalista en la categoria de nus de l’edició de 2005 dels mateixos premis.

A més d’una quinzena de premis de fotografia, Szpakowski ha realitzat nombroses exhibicions i cursos masterclass arreu d’Europa.

Fitxa

Exposició: ‘Instants d’un viatge’
Inauguració: Divendres, 1 de juliol, a les 19:30h.
Dates: Des de l’1 fins al 31 de juliol.
Lloc: Ateneu Caixa Laietana C/ Riera, 92. Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris