diumenge, 22 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La versió de Casaametller

El passat 14 d’Octubre l’Ajuntament d’Arenys de Mar va emetre una nota de premsa que es va publicar en aquest diari, així com en d’altres de la comarca on exposava la seva versió dels fets esdevinguts a la nostra botiga d’Arenys de Mar el passat 13 d’Octubre.

Sense ànim d’entrar en polèmica ni de crear un marc estrictament divergent volem aportar una segona versió dels fets transcorreguts ja que hi ha manca de veracitat en l’ordre cronològic en que s’exposen i en l’actitud que suposadament varem adoptar nosaltres envers la situació:

Casaametller rep una carta certificada en la qual s’indiquen una sèrie de condicions necessàries per a poder mantenir activa la nostra activitat comercial a l’establiment. Aquesta notificació redactada per l’Ajuntament es signa el 22 de Setembre i té data de sortida el 27 del mateix mes, però Casaametller no la rep fins el 4 d’Octubre. Aquest és el primer moment en que tenim constància de les peticions requerides. Immediatament ens posem en contacte amb l’Ajuntament i a primera hora del 6 d’Octubre les persones implicades ens reunim per tal de concretar la manera més adient de resoldre el problema.

El mateix matí entreguem les respectives al·legacions per tal de comptar amb una pròrroga que ens proporcionaria marge de temps per enllestir-ho tot. Després del diàleg entre ambdues parts es va concloure que per part nostre compliríem una sèrie de requisits immediats perquè la botiga continués oberta.

Dilluns 10, el propietari de l’edifici on es troba el local ja havia assolit els requisits pactats; una xarxa protectora, un certificat de garantia de seguretat i la sol·licitud de la 1a ocupació parcial. Dijous 13, sense avís previ i per decret d’alcaldia, ens precinten el local. A l’Ajuntament se’ns diu que és degut a la falta d’un pilar a la façana i un certificat mal redactat, punts dels que ja en teníem coneixement però que no es van definir en cap moment necessaris per evitar el precinte del local.

Amb aquesta cronologia dels fets tan sols volem fer palès que des del moment en que hem tingut coneixement dels extrems a esmenar hem fet tots els nostres possibles, tan nosaltres com el propietari del local, perquè no es produís un tancament que s’hauria pogut evitar i que de manera molt directa ha malmès la imatge de la nostra empresa.

Volem agrair a tots els clients i a tots el veïns el suport que hem rebut per part seva. Gràcies una vegada més per estar al nostre costat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per