dissabte, 16 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou disc de la Sant Andreu Jazz Band

La Sant Andreu Jazz Band (SAJB) | Foto: Vicens Tomàs

La Sant Andreu Jazz Band (SAJB) va presentar el passat 2 de març al Centre Cultural Can Fabra el seu segon disc, Jazzing vol 2. La presentació va consistir en un concert en el què la SAJB va oferir un tast del contingut del seu nou treball.

Joves músics

Foto: Vicens Tomàs

La SAJB, dirigida per Joan Chamorro, és una formació de l’Escola municipal de Música de Sant Andreu formada per joves (la majoria entre 10 i 16 anys) que es va estrenar oficialment l’any 2006 en el Festival Internacional de Jazz de Terrassa, en l’apartat de jazz jove. Aquell mateix any van tocar en la primera edició del Jazz Clàssic Non Stop, creat per la Fundació Catalana per a la preservació del Jazz Clàssic.

Concerts

Foto: Vicens Tomàs

Durant el 2010, any de la seva consolidació, la banda ha realitzat més de 25 concerts entre els quals cal destacar els de festivals de jazz com el de Girona, Sant Pol de Mar, Premià de Dalt, Platja D’Aro … i, juntament amb la Locomotora negra i la Barcelona Jazz Orquestra, van fer el concert de tancament del festival de jazz de Barcelona, al Palau de la Música, en un espectacle: Tres Big Bands – Tres Generacions. El seu segon disc, Jazzing vol.2, ha estat enregistrat en directe a la Nova Jazz Cava de Terrassa, Fabra i Coats de Barcelona, Palau de la Música, Hotel Casa Fuster i Arenys de Mar. El 2009 van gravar el CD-DVD en directe, Jazzing: Live at Casa Fuster, en el qual els nois i noies van compartir escenari amb prestigiosos músics de jazz.

Joan Chamorro

Foto: Vicens Tomàs

En paraules del seu director, Joan Chamorro, “La Sant Andreu Jazz Band és un somni fet realitat. És el resultat de compartir amb els seus membres la meva passió pel jazz; de creure que ho poden fer igual o millor que jo mateix; de no sentir-me el professor sinó l’alumne més avançat; de no posar-los límits a les seves capacitats”.

1 comentari per a “Nou disc de la Sant Andreu Jazz Band”

  1. […] de Mar acull aquest divendres 26 d’agost, a les 11 de la nit, l’actuació de la Sant Andreu Jazz, la Big Band més jove del país. Aquesta formació, que compta a les seves files amb membres […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per