dissabte, 08 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Oncolliga estrena noves seus al Maresme

Oncolliga estrena noves seus al Maresme

La Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga) presentarà aquest dissabte 26 de febrer a Vilassar de Dalt, les seves quatre noves seus a la comarca del Maresme. L’acte, que tindrà lloc a les 12 del migdia al Museu de Can Banús de Vilassar de Dalt, servirà per donar a conèixer la Fundació Oncolliga i les seves noves seus a Alella, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Mar, adreçades a pacients i familiars dels afectats, i a totes les persones interessades.

Serveis

Totes aquestes poblacions, juntament amb la seu de Calella, gaudiran a partir d’ara dels serveis d’Oncolliga a través de ‘Vilassar de Dalt contra el Càncer‘, una fundació de la comarca del Maresme amb la que Oncolliga fa dos anys que hi col•labora. L’objectiu prioritari d’Oncolliga és donar suport psico-social i psico-oncològic a totes aquelles persones que afectades per una malaltia oncològica i a les seves famílies.

Portal web

En el seu pla actual, Oncolliga ha establert també un nou lloc web que estarà actiu a partir del proper 15 de març des del qual es podran visualitzar tant els serveis com tot allò que es vulgui consultar.

A banda de la presentació i al mateix lloc, entre les 10.30 h i les 11.30 h. del mateix dissabte també se celebrarà una xerrada adreçada a totes aquelles persones interessades a fer voluntariat a través de la Fundació Oncolliga.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris