divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Parlem de Rocafonda

Aquests dies he pogut llegir a més d’un mitjà de comunicació que al meu barri es recullen signatures per denunciar problemes de seguretat.

Imatge: joana6.blogspot.com

No és un problema nou, ja vaig explicar fa temps que havia marxat de Carrer Colòmbia per no poder dormir a les nits, pels que campen fins les tantes de la matinada xerrant a qualsevol racó, i pels crits dels veïns que no poden dormir. Jo vaig preferir marxar.

Molts desocupats, cert, i molts de joves, de dia a dormir i de nit, a la fresca, a xerrar i escoltar música amb el mòbil. Poca gent s’atreveix a renyar-los, després no et deixen viure.

No té fàcil solució. L’antic govern va aplicar mesures i visites per fer entendre els nostres costums, però tampoc va servir de res; els contenidors segueixen plens de merda, mobles vells i restes vàries, ni aprenen, ni volen. No tots i totes, és clar, però tenim el dia a dia i ho veiem.

Si jo, reconeguda lluitadora anti racista ho veig així, imagineu els que si ho són.

Ara bé, potser sí que amb el nou govern he notat una cosa: veig menys policia, no sé si ajuda, però en veig menys i com és normal, si de nit també és així, doncs difícil solució té el problema. Bé, sí, en té una, que arribi aviat el fred i marxin a casa.

Joana Torres | Mataró

Publicat a: joana6.blogspot.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris