divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ple de Riure 2011: Aniversari sense carpa

Imatge: Ple de Riure 2011

El Masnou acollirà del 19 al 23 de juliol la 15a edició del Festival Internacional de Teatre CòmicPle de Riure – un esdeveniment creat i dirigit per la companyia local Chapertons Còmic Teatre, amb el suport de l’Ajuntament. Enguany, el festival masnoví celebrarà els 15 anys d’història d’un projecte consolidat i arrelat al municipi maresmenc.

Sense carpa

Malgrat tot, una de les conseqüències de l’actual situació econòmica ha obligat als organitzadors del festival a adaptar-se. Per primera vegada, el Ple de Riure no comptarà amb un dels seus tradicional distintius: la carpa a la platja. Enguany, Ca n’Humet serà la seu principal d’un esdeveniment que pretén posar en valor altres elements importants que el singularitzen i l’han perdurat en el temps. Alguns dels puntals de l’edició d’enguany seran la presència de companyies còmiques internacionals, la qualitat en totes les propostes i espectacles amb tècniques variades per a un públic divers.

Avançament

Segons ha avançat l’organització, la programació 2011 comptarà amb companyies internacionals convidades procedents d’Itàlia, Dinamarca, Regne Unit, Argentina i França. Les Acrostiches, Gogol & Mäx, El Mundo Costrini, Godoy, Pep Plaza, Ennio Marchetto, que repeteix invitació al festival, i la música de The Chipolatas són algunes de les propostes d’un festival que té com objectiu mostrar la seva maduresa i les ganes de fer-ho passar molt bé al seu públic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris