dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vaga de pre-Cap d’Any a Renfe

Foto: Diari Maresme

El sindicat CGT ha convocat aquest divendres 30 de desembre una jornada de vaga a Renfe i Adif, des de la mitjanit fins a les 23 h. La Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han fixat uns serveis mínims essencials per als trens de Rodalies, Regionals, Avant i AVE-Llarga Distància.

Motiu de la vaga

La CGT ha manifestat que les principals reivindicacions d’aquesta convocatòria de vaga són la signatura del Contracte Programa amb la Generalitat de Catalunya, per a garantir que Renfe-Operadora continuï sent l’operador durant els propers anys. El mateix sindicat s’afegeix a les reivindicacions dels treballadors d’Estacions, reclama la no segregació del transport de les mercaderies per ferrocarril, i exigeix l’acceptació de les reivindicacions per al II Conveni Col·lectiu d’Adif i Renfe-Operadora per la creació de treball.

Serveis mínims

Els serveis essencials per als trens de Rodalies de Catalunya a Barcelona seran de dos terços dels trens de 6 a 9.30 h. i de 17 a 20.30 h. Durant la resta de la jornada només circularan un terç dels combois.

1 comentari per a “Vaga de pre-Cap d’Any a Renfe”

  1. […] sindicat CGT ha desconvocat aquesta nit la vaga que s’havia de celebrar aquest divendres a Renfe i en Adif, després que la ministra de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris