divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Mar: CiU continuarà en solitari

El nou carpitàs | Infografia: Albert Baldó

“Hem respectat el que va decidir la ciutadania, em d’aprendre a entendren’s entre tots els grups polítics i així ho intentarem fer”. Amb aquestes paraules l’alcalde Miquel Buch definia la seva voluntat de continuar un govern en minoria al municipi de Premià de Mar. És una decisió que respon a la intenció de mantenir una política de “mà estesa” amb tots els integrants del consistori. D’aquesta manera, l’alcalde apunta la necessitat de “donar veu i consensuar” els diferents projectes que es vagin desenvolupant al municipi.

Nou carpitàs

En roda de premsa, Buch va presentar la setmana passada el nou cartipàs municipal que s’organitza amb quatre àrees que ell mateix va definir com a “fortes i transversals”. Així doncs, els quatre pilars del nou consistori premianenc són Administració i Promoció de la Ciutat; Governació, Medi Ambient i Sostenibilitat; Atenció a les persones; i Territori i participació. En total, seran 10 els regidors amb els que CiU comptarà al govern. Com a novetats, enguany s’han creat les regidories d’Organització interna (que liderarà Miquel A. Méndez), Sostenibilitat (Marisa Ferreras), Igualtat (Imma Morales), i Convivència i Habitatge (Anna Maria Medina).

En total hi ha 14 regidories assignades, tot i que diferents regidors portaran més d’una cartera a la vegada. L’alcalde Buch s’encarregarà de l’alcaldia.

Buch a la Diputació

Per nombre de vots, Miquel Buch i Joaquim Ferrer (Vilassar de Mar) podrien ocupar una plaça com a diputats provincials de Convergència i Unió. Tots dos podrien tenir una cartera assignada, ara que estan al Govern.

Publicat a: Línia Maresme nº15

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris