divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen l’imminent traspàs a la Diputació

Esteve i Fogué | Foto: Òscar Ferrer

El president en funcions de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el futur president d’aquesta administració, Salvador Esteve, s’han entrevistat aquest dijous al matí a la seu de la institució. Es tracta de la primera trobada que ambdós duen a terme des que es van celebrar les eleccions municipals del 22 de maig. El ple d’investidura del nou president de la Diputació de Barcelona tindrà lloc el proper divendres 15 de juliol.

Col·laboració

La trobada ha transcorregut en un ambient de cooperació i cordialitat, segons informen fonts de la Diputació, i ha servit per començar el procés de traspàs per establir les bases per fer “un procés ordenat i rigorós amb l’objectiu de salvaguardar el bon funcionament de la institució”.

El president en funcions, Antoni Fogué, ha manifestat al futur president, Salvador Esteve, la seva voluntat de “cooperar i col·laborar“, des de l’oposició, amb la nova presidència per tal de “garantir el manteniment de serveis als ajuntaments“. Així mateix, també li ha manifestat la seva voluntat d’impulsar el desenvolupament de l’acció política del grup socialista de la Diputació durant el proper mandat, informen les mateixes fonts.

Esteve

Salvador Esteve (CiU), alcalde de Martorell i president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), serà el nou president de la Diputació de Barcelona, després d’un acord amb el Partit Popular perquè aquesta formació assumeixi dues vice-presidències de la institució.

1 comentari per a “Preparen l’imminent traspàs a la Diputació”

  1. […] i Comarques (ACM). Buch substituirà l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, que el proper 15 de juliol assumirà la presidència de la Diputació de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris