divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’acosten les finals de l’Open Herberg 2011

Jordi Solé | Foto: CT Malgrat

Les pistes del Club Tennis Malgrat acullen des del dilluns 26 de setembre el 13è Memorial Open Herberg’11. Al llarg d’ aquests primers dies, s’han anat jugant els partits corresponents a la fase prèvia. Fins al moment s’han pogut veure partits plens d’emoció, on els jugadors ho han donat per tal d’obtenir un lloc en el quadre final.

Semifinals

D’entre aquests classificats, ja s’han jugat avui divendres tots els partits que han donat com a resultat el llistat de jugadors que passaran a disputar les semifinals de dissabte.

Favorits

Marc Fornell | Foto: CT Malgrat

Aquest matí, els espectadors han pogut gaudir d’un fantàstic duel entre dos tennistes de casa, Jordi Solé vs Sergio Martínez. D’aquest enfrontament n’ha sortit guanyador Solé. Un altre dels favorits per arribar a la final és Ignasi Villacampa que, després d’un partit molt emocionant, ha acabat guanyant a Jaume Santó per 6/4 – 6/4. El cap de sèrie número 2 ha aconseguit també el seu pas a les semifinals derrotant a un fantàstic Ferran Ventura per 7/6 2/6 6/3.

En Marc Fornell, cap de sèrie número 1, ha passat directament a les semifinals en no presentar-se el seu contrincant, Carles Girbau, per lesió. Pel que fa al quadre femení, la jugadora del CT Lloret Jennifer Arregui, ha guanyat per un contundent 6/1 – 6/4 a Paula Jiménez, un resultat que la porta directament a la semifinal.

Aquest dissabte 1 d’octubre es jugaran els partits corresponents a les semifinals masculines i femenines:

11:00h

Masculí:

IGNASI VILLACAMPA vs ERIC GARCIA

Femení:

PENDENT DE RESULTATS

16:00h

Masculí:

MARC FORNELL vs JORDI SOLÉ

Femení:

JENNIFER ARREGUI vs PENDENT DE RESULTAT

El proper diumenge 2 d’octubre es disputaran les finals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris