diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tanquen per vandalisme el Casal de Joves

El Casal, el dia de la inauguració | Foto: santandreudellavaneres.cat

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha decidit tancar provisionalment el Casal de Joves a causa dels reiterats actes vandàlics que ha patit aquest equipament des de la seva inauguració el passat mes març. Fonts municipals han explicat a Diari Maresme que el vandalisme ha causat importants desperfectes al mobiliari i a l’estructura de l’edifici. També han destacat que la falta de civisme d’alguns dels usuaris ha obligat a prendre aquesta decisió.

Junta de Govern

En aquest sentit, en una sessió extraordinària, la junta de govern va acordar per unanimitat, ahir dijous 8 de setembre, el tancament provisional del Casal de Joves municipal. Actualment, el consistori està avaluant els danys econòmics que ha patit l’equipament per fer front a la reparació de l’edifici i prendre noves mesures de control d’accés i de seguretat necessàries.

Responsabilitats

Per altra banda, la mateixa junta va acordar sol·licitar els corresponents informes als serveis tècnics municipals, a l’àrea de Joventut i a la Policia Local, “a fi de depurar les responsabilitats personals que corresponguin”.

1 comentari per a “Tanquen per vandalisme el Casal de Joves”

  1. Magdaa ha dit:

    Grandedsima noticia!!!!!!! (me algrea saber que el Llie7e0 d’Amunt contare1 con un porterazo el af1o que viene . y me reconforta). Espero podamos coincidir algfan partido de nuevo, jeje Hoy intentare9 estar a la altura (suerte que tampoco eres tan alto, jiji).Hasta luego, companys.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris