dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Teià celebra aniversari de Gegants a la Festa Major

Cartell: Festa Major de Sant Martí

En Pere Noguera, l’Elionor de Noguera i el petit Martí estan de celebració, doncs són 25 els anys que porten fent volar faldilles per arreu. Enguany, i durant la Festa Major de Sant Martí, ho han volgut celebrar amb alguns dels companys més ben avinguts. Així, el proper diumenge 13 de Novembre, a partir de les nou del matí, tots i cadascun dels convidats s’aniran plantant a la Plaça de la Cooperativa on restaran exposats fins a ben entrat el migdia, vora les dotze del migdia, quan s’iniciarà la tradicional cercavila.

Un cops recorreguts alguns dels principals carrers serà l’hora d’una cosa molt típica entre els teianencs, l’entrada a plaça! A la una del migdia, si les previsions no fallen, un a un els participants arribaran a la Plaça Can Godó on faran el seu ball de lluïment i seran testimonis de la presentació del Gegantó del Grup de recerca i actuació amb minories culturals (GRAMC).

Un cop acabats aquests actes, sobre dos quarts d’una del migdia, arribarà la cloenda de la diada i tanmateix dels actes de celebració del 25è Aniversari de la Colla Gegantera de Teià.

Convidats

Els convidats d’aquest any vindran des d’Alella, Caldes d’Estrac, El Masnou, Badalona, Moià, Pineda de Mar, Ribes de Freser, Tordera, Sant Vicenç de Montalt, Cornellà de Llobregat, Centelles, Taradell, Esplugues de Llobregat i Argentona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris