dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Teià explicarà el deute en Audiència Pública

Centre històric de Teià | Foto: Viquipèdia

La Casa Municipal de Cultura ‘La Unió’ de Teià acollirà el proper dijous 15 de desembre, a les 20.30 h., una Audiència Pública per explicar amb “la màxima celeritat possible” l’estat dels comptes financers del consistori. Segons avancen fonts municipals, aquesta és una prioritat del nou Equip de Govern i la “millor manera” de gestionar un Ajuntament.

Estudi intern

El consistori tianenc ha informat a través d’un comunicat que, conjuntament amb l’Interventor, la regidoria d’Hisenda i l’Alcalde han realitzat un estudi intern del tots els capítols que conformen el pressupost anual de l’Ajuntament dels darrers anys. Segons avancen, la finalitat és “entendre quines han estat les causes que ens han portat fins la situació econòmica de deute actual”.

Situació econòmica

També, les mateixes fonts han assenyalat que amb la voluntat de la “màxima transparència” volen mostrar a la ciutadania del municipi aquestes dades per tal que “tothom sigui conscient de la situació real en què es troba el nostre poble”. En aquest punt, el consistori ha precisat que totes les informacions que es donaran han estat contrastades per l’Interventor.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris