divendres, 07 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TV3 estrena ‘Viure el càncer’

Cartell: 'Viure el càncer'

Televisió de Catalunya (TVC) ha estrenat aquesta setmana el documental ‘Viure el càncer‘. El Canal 33 va emetre el documental els passats 12 i 13 d’octubre dins l’espai ‘Una altra mirada’. A partir d’ara, Televisió de Catalunya el continuarà programant a través del seu canal digital, amb un total de 17 multidifusions. També, es podrà veure fins el proper 19 d’octubre al web de TV3. El passat mes d’agost, TVC va adquirir els drets d’emissió del documental per als propers tres anys.

Valoracions

L’equip que ha realitzat ‘Viure el càncer’, encapçalat per Vicens Tomàs, ha acollit amb satisfacció l’estrena al canal públic català i creu que “és un premi a la il·lusió que hi ha posat tot l’equip“. A més, Tomàs considera que es tracta d’un “mereixedor reconeixement” a tots els testimonis que formen les històries del documental.

Nou repte

Per altra banda, el mateix equip ha avançat que ja està en marxa el seu proper projecte. En aquest cas serà un documental sobre la vida d’un fotoperiodista, que fa un any va patir un Ictus, que mostrarà la seva lluita per seguir endavant i per poder tornar a penjar-se la càmera de nou al coll per fer nous reportatges. Vicens Tomàs ha explicat que aquest nou projecte els fa “molta il·lusió” tant pel tema com pel personatge. “És un lluitador incansable i segur que aconseguirà tornar a disparar la càmera“; “nosaltres estarem a l’espera d’aquest nou repte“, conclou Tomàs.

2 comentaris per a “TV3 estrena ‘Viure el càncer’”

  1. […] mes d’octubre s’han vist reconeguts amb l’emissió del seu documental ‘Viure el càncer‘ a través de […]

  2. […] mes d’octubre s’han vist reconeguts amb l’emissió del seu documental ‘Viure el càncer‘ a través de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris