dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

25N: PSC Maresme analitza els resultats

Xavier Amor | Foto: Arxiu

El Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Maresme i alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha manifestat aquest matí que, malgrat la davallada de vots totals i relatius, els resultats finals del PSC han estat “millors dels previstos”. També ha volgut destacar casos com Mataró, Palafolls i Tordera on han superat els vots de les anteriors eleccions del 2010.

Malgrat això, Amor ha advertit que la ciutadania els “ha donat avisos” i, en aquest sentit, proposa que el PSC canviï el seu discurs “fent-lo més clar i més entenedor” per “no portar a dubtes”. L’alcalde pinedenc considera que, en l’actual procés de canvis i reestructuracions dintre el partit, aquestes eleccions al Parlament els ha arribat “en el pitjor moment” i “això ho hem pagat”, ha lamentat. Referint-se a Pere Navarro, el Primer Secretari dels socialistes maresmencs considera que “malgrat això, portàvem un candidat molt potent, al qual només li ha faltat temps per donar-se a conèixer més”.

Per últim, Amor ha reconegut també que “és evident que hem tingut mals resultats, els pitjors de la nostra història, però és evident també que tenim bona base per seguir treballant en el futur, i ja ens hem posat a treballar per les eleccions més importants per nosaltres, les municipals”, ha conclòs.

Per altra banda, el PSC Maresme ha celebrat l’entrada d’Alícia Romero com a Diputada al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona, qui ha volgut destacar la seva experiència al món municipalista per assumir “tota una responsabilitat”, i “més en aquests moments tan importants”. En aquest sentit, Romero ha subratllat que espera “poder ser la veu del Maresme al Parlament”.

Els socialistes maresmencs han volgut destacar també que la comarca del Maresme ha estat la tercera on menys ha baixat el vot socialista a tot Catalunya, juntament amb el Tarragonès i el Vallès Occidental, amb una baixada del 3,18%, que atribueixen a la feina duta a terme els darrers mesos posteriors als congressos comarcal i locals, amb una forta renovació dels quadres dirigents. En el conjunt del país, el PSC ha patit una caiguda del 3,95%. Per altra banda, el PSC Maresme celebrarà un Consell de Federació d’anàlisi polític dels resultats de les Eleccions al Parlament de Catalunya el proper dimarts 4 de desembre a Canet de Mar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris