divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un camió tomba un semàfor a la N-II

El semàfor | Foto: Policia Local

Aquest dissabte 28 de gener un camió-cistella propietat d’una empresa dedicada a la poda d’arbres va tirar al terra el bàcul sencer del semàfor ubicat a la carretera N-II, davant de l’estació de ferrocarril d’Arenys de Mar, en sentit Barcelona.

Els fets es van produir sobre dos quarts d’11 del matí, quan el camió va passar per sota del semàfor circulant amb la cistella massa aixecada; aquesta va impactar amb la part superior del bàcul fen-lo caure doblegat des de la base. Com a conseqüència d’aquest incident han quedat avariats els semàfors dels dos sentits.

La Policia Local va tallar amb cinta policial les dues bandes de les voreres, derivant els usuaris de Renfe cap al pas subterrani, mentre l’empresa encarregada del manteniment dels semàfors està buscant la possibilitat de fer una reparació parcial d’urgència. Malgrat això, fonts municipals han avançat que la reparació total trigarà uns dies a fer-se efectiva.

D’altra banda, l’Ajuntament reclamarà a la companyia asseguradora del camió les despeses derivades dels danys que s’han produït.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris