dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Botiga al Carrer i Fira d’Artesania al Masnou

Cartell: Botiga al carrer

Aquest dissabte dia 6 d’octubre tindrà lloc La Botiga al Carrer al Masnou de 10 a 20 hores. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme de Masnou, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per tal de promoure l’apropament dels diferents comerços locals als vilatans.

Els carrers que han confirmat la participació en La Botiga al Carrer són els següents: Almeria, Sant Miquel, Sant Felip i Pere Grau. Tots ells romandran tancats a la circulació de 10 a 20 hores. Ens els esmentats carrers s’organitzaran, a més, diferents activitats per a grans i petits: espai de jocs gegants, música, xurreria, xocolatada, degustacions, …

L’Ajuntament convida a la implicació dels masnovins en aquest esdeveniment afirmant que “Tothom qui treballa al sector del comerç local sap que la situació és difícil, però precisament per això cal posar-hi més imaginació i empenta que mai. Cal buscar noves fórmules, recuperar-ne algunes d’oblidades, posar-hi ganes i, sobretot, fer pinya!”.

El dissabte 6 i el diumenge 7 – de 10 a 21 hores – també tindrà lloc la Fira d’Artesania del Masnou, que s’ubicarà al Carrer de Barcelona, el Carrer Roger de Flor i la Plaça Llibertat i Jaume Bertran.

Per a més informació consulteu la pàgina web de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou, l’Ajuntament i el portal “Queda’t” .

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris