dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella, seu de l’Escola Oficial d’Idiomes

Fàbrica Llobet-Guri | Foto: Diari Maresme

Confirmat. Calella acollirà, finalment, la seu per al Maresme Nord de l’Escola Oficial d’Idiomes. Aquesta confirmació ha arribat a la ciutat a través d’una carta que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha adreçat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Cal recordar que aquesta designació es produeix després que el govern municipal oferís la candidatura de Calella per ubicar-hi aquest centre que, segons informen fonts municipals, respon a l’objectiu del Departament d’Ensenyament de compensar el desequilibri existent a la zona en matèria d’ensenyament.

L’activitat de l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella, que s’ubicarà a la Fàbrica Llobet-Guri, iniciarà la seva activitat al curs 2013-2014, impartint cursos d’anglès i alemany. Posteriorment, es preveu que l’oferta s’ampliï al francès i al rus. Precisament, la possibilitat que aquest Centre imparteixi cursos de rus va ser una de les demandes de l’alcaldessa de Calella, davant l’important increment de turisme provinent de Rússia que ha experimentat el municipi.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris