dimarts, 07 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet: Nova sentència favorable al Cap policial

Seu de la Policia Local de Canet | Foto: Arxiu

Quan fa prop de tres anys de l’inici del conflicte laboral de l’Ajuntament de Canet de Mar amb el cap de la Policia Local, el Jutjat Contenciós Núm. 5 de Barcelona acaba d’emetre en sentència ferma per l’anul·lació d’un expedient disciplinari del consistori canetenc contra l’Inspector en Cap, Pere Nolla. El Decret de l’Ajuntament per una suposada falta greu va esdevenir la suspensió de sou i feina per al funcionari policial durant un període de tres mesos.

Des de l’inici del conflicte, durant tot aquest temps s’han anat produint resolucions i sentències desfavorables a la Corporació Municipal. La més rellevant es va produir el passat mes de març, quan una sentència del Jutjat Contenciós Núm. 11 de Barcelona reconeixia la situació de mobbing soferta pel funcionari municipal. Actualment, després d’un recurs presentat per l’Ajuntament, s’està a l’espera de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En declaracions a Diari Maresme, Pere Nolla ha valorat la nova sentència com “un altre pas important per seguir lluitant, perquè surti la veritat a la llum i que es restitueixi el meu honor i la meva dignitat tant personal com professional”. Per al cap policial, “el més important amb aquesta sentència és que el meu expedient professional ha quedat com ha estat sempre, totalment net”.

A hores d’ara, segons una resolució de l’INSS, Pere Nolla té reconeguda una pensió per incapacitat laboral, amb el reconeixement de la reserva de plaça en el cas que millori de la seva malaltia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris