dimarts, 07 de gener de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carme Ruscalleda ja és filla predilecte

Carme Ruscalleda | Foto: ruscalleda.com

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha concedit el títol de ‘filla predilecta’ a Carme Ruscalleda. El ple de dilluns 29 d’octubre ha aprovat atorgar aquest reconeixement local a la cuinera santpolenca per “la seva trajectòria personal i professional” i per “la seva vinculació i promoció” internacional del municipi. El consistori també ha valorat la seva participació activa en la vida cultural i cívica de la vila.

Ruscalleda va néixer l’any 1952 a Sant Pol de Mar. L’any 1988 va obrir amb el seu marit, Antoni Balam, el Restaurant Sant Pau al municipi i, fa vuit anys, el Restaurant Sant Pau a Tòquio (Japó). El restaurant català compta amb tres estrelles de la Guia Michelin i l’establiment japonès ja n’ha obtingut dues. Actualment, és l’única cuinera del món que posseeix cinc estrelles d’aquesta prestigiosa guia gastronòmica.

1 comentari per a “Carme Ruscalleda ja és filla predilecte”

  1. […] aprovar el passat mes d’octubre per unanimitat concedir a la cuinera santpolenca el títol de filla predilecta, en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional i per la seva vinculació i […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris