dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cau un pi sobre la carretera N-II

Retirada del pi caigut | Foto: Aj. Arenys Mar

La caiguda d’un pi del passeig dels Pilots d’Arenys de Mar ha obligat a donar pas alternatiu al trànsit de la carretera N-II durant prop de tres hores. Fonts municipals han informat que efectius dels bombers, policia local i brigada han treballat per retirar l’arbre que s’havia desplomat des de la penya del davant de l’entrada al Port i que, afortunadament, no ha causat cap dany personal ni material.

D’altra banda, l’aigua que ha caigut durant tantes hores seguides ha obligat aquesta nit a tallar l’accés al trànsit el pas subterrani que connecta la Riera d’Arenys de Mar amb el vial del Port i el Rial de Sa Clavella, restablint la circulació aquest matí a primera hora.

També, aquest dimecres la Brigada ha hagut de desplaçar-se al pati posterior del Xifré i de l’escola Joan Maragall per desembussar els embornals, una circumstància que ha provocat l’acumulació d’aigua en aquest indret, així com treure l’aigua acumulada en una de les aules del centre. Aquesta situació ha estat resolta abans de l’entrada dels alumnes a l’escola. Així mateix, les mateixes fonts han informat que s’han registrat inundacions a les pistes de petanca de la plaça Mare Paula i a l’antic escorxador, i ha saltat alguna tapa del clavegueram per la força de l’aigua.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris