dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compleix 107 anys a Teià

Àngela Gironella | Foto:

Una resident d’Amma Teià acaba de complir 107 anys. Es tracta d’Àngela Gironella que es converteix així en la vuitena dona més longeva de Catalunya.

Per celebrar aquest aniversari, la residència maresmenca va organitzar una festa sorpresa amb la participació de residents, familiars i treballadors. Durant la celebració es va llegir la portada del diari del dia del seu naixement i diversos residents van dedicar un emotiu recital de poemes a la homenatjada. A la festa tampoc no hi va faltar música i un gran pastís d’aniversari.

Àngela Gironella, que va ser mestra de professió, va ingressar a la residència Amma Teià el juliol de 2009, doncs el seu fill i família viuen al Maresme. Malgrat la seva avançada edat, el seu estat de salut “és molt bo”, segons informa la mateixa residència, sobretot a nivell cognitiu. “És molt educada i alegre, i es trasllada per la residència en una cadira de rodes automàtica, de manera que és independent per a la seva mobilitat, un exemple de vitalitat per a tots”, han explicat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris