divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen l’Ecopropostes 2012

Guanyadors 2011 | Foto: R.M.

Ràdio Marina ha convocat la 17a edició de l’Ecopropostes . Aquest concurs té com a objectiu premiar estudis sobre algun element de l’entorn natural de la Selva o el Maresme, o bé propostes de millora de l’entorn més pròxim. En aquesta edició la data límit per a presentar els treballs, que s’han de presentar de manera individual, és el proper 30 de març.

En les setze primeres edicions anteriors ja han participat prop de 2.000 estudiants de secundària de la Selva i el Maresme. El jurat valora especialment el nivell d’investigació o la viabilitat d’execució de les propostes de millora que presentin els estudiants de secundària de la zona.

L’acte de lliurament de premis és itinerant i ha tingut lloc, entre d’altres llocs, al Jardí Botànic Mar i Murtra de Blanes, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar, el Far de Calella, el Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, l’IES d’Hostalric o l’illa de la Tordera de Tordera.

Els treballs s’han d’enviar a Ràdio Marina, Ca la Guidó 1; 17300 Blanes. Per a més informació es pot trucar al telèfon 972.33.51.04

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris