dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Del GIMM a l’AGIM

Foto: Street View (Arxiu)

Després de la recent desaparició del Grup d’Invàlids de Mataró i Maresme (GIMM), s’ha constituït l’Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme (AGIM), una nova entitat que pretén donar cobertura a les necessitats específiques de més de 250 persones amb discapacitat física de la nostra àrea.

A través d’un comunicat, fonts de l’AGIM assenyalen que l’entitat oferirà serveis de caire sociosanitari, laboral i formatiu a aquest col·lectiu; així com durà a terme tasques de sensibilització envers la societat, una “necessitat evident” després de la desaparició del GIMM. La nova entitat comptarà amb una estructura organitzativa “simplificada” i, segons apunten, una gestió “més eficient” dels recursos. L’equip gestor estarà liderat per Pere Lorente, qui ha destacat que endeguen aquest projecte “amb il·lusió, esforç i treball”. Segons Lorente, “en l’actual situació de retallades socials s’estan posant pals a les rodes a la Llei de Dependència” i, “ara més que mai, és necessària la implicació de tots”, ha subratllat.

Primers projectes

Com a propers projectes, l’associació té prevista la creació d’una xarxa social, la posada en marxa d’un centre de dia, així com la supressió de barreres arquitectòniques o la integració laboral dels discapacitats. En aquest sentit, l’associació recorda la importància d’obtenir ajudes institucionals, i “no només bones paraules”, per tal de poder dur a terme tots els projectes.

Amb seu a l’antic local del GIMM, al carrer Josep Monserrat Cuadrada núm. 33 de Mataró, AGIM es presenta com un “nou referent” que representarà a aquest col·lectiu davant de les administracions, entitats locals, companyies de transport i qualsevol altre organisme públic o privat amb la finalitat d’assolir els seus objectius.

Les persones que estiguin interessades en rebre informació i/o formar part de la nova associació podran fer-ho a través del correu electrònic agimm@agimm.org o bé al telèfon de contacte: 93-740-90-76.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per