divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desallotgen una festa ‘Rave’

Vilassar de Dalt | Foto: Google Maps

La Policia Local ha desallotjat aquest dissabte al matí una festa Rave que s’estava celebrant en una finca particular situada al torrent d’en Daniel de Vilassar de Dalt. Segons informen fonts municipals, aquesta festa il·legal ja s’havia repetit en diverses ocasions i els veïns de la zona havien traslladat les seves queixes al consistori i al cos policial local.

Quan els agents de la policia han arribat al lloc, han trobat un grup d’una vintena de persones i 5 vehicles amb equips de so semiprofessionals celebrant la ‘Rave’. Les mateixes fonts han informat que aquest fet ja s’havia repetit anteriorment i comunicat al propietari de la finca.

També, els agents han realitzat alguns controls, així com proves d’alcoholèmia. Segons informa l’ajuntament, els assistents han marxat “de forma pacífica” després de ser informats dels aspectes legals.

Per altra banda, en aquesta actuació, la Policia Local de Vilassar de Dalt ha comptat amb la col·laboració del Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Premià de Dalt.

9 comentaris per a “Desallotgen una festa ‘Rave’”

 1. jan marti ha dit:

  perfecte tu, desallotjen una festa de unes 20 persones, que mol mal no devien fer, els obliguen a conduir, i TOT I SAPIGUENT QUE ES TRACTA DE UNA FESTA ” ON LA GENT NORMALMENT BEU” LA POLICIA FA QUE LA GENT MARXI AGAFI EL COTXE I REALITZA UN CONTROL D’ ALCHOLEMIA….. nomes cal dir BRABO!!! …. no fotem home

 2. jan marti ha dit:

  perfecte tu, desallotjen una festa de unes 20 persones, que mol mal no devien fer, els obliguen a conduir, i TOT I SAPIGUENT QUE ES TRACTA DE UNA FESTA ” ON LA GENT NORMALMENT BEU” LA POLICIA FA QUE LA GENT MARXI AGAFI EL COTXE I REALITZA UN CONTROL D’ ALCHOLEMIA….. nomes cal dir BRABO!!! …. no

  home

 3. Alex ha dit:

  Molt Be! policia local de vilassar, policia local de premia i mossos d’escuadra per a 20 persones? I després diuen que falta policia! jaja igual lo que fa falta es canviar a tots els caps de policia i possar a algú més competent….. es com enviar a 4 lampistas a canviar una bombeta!

 4. maria ha dit:

  I perque desallotjen a gent que está fent una festa en un local privat, si no molesten a ningú, son ganes de molestar.

  La policía podría estar buscant a gent que fa mal de veritat i no a gent que lúnic que intenta es passar-s’ho bé sense fer cap mal a ningú

 5. maria ha dit:

  i diuen rave! com si fos una cosa tant tant extrañaa,,, per favor…. que trist… parlen d’aixo com si parlessin de extrañs!

  Al qui li diu festa li diu rave, pero amb un altre tipus de gent1

  EN comtes danar a pagar 15 euros a una discotecaa,

 6. TKB ha dit:

  Vinieron de buenas y nos hicieron desmontar. Es evidente k ya hemos abusado un poko del sitio, pero aun asi no tienen porke desmontarnos. Seguiremos dando guerra!

 7. Claudia ha dit:

  Em sembla perfecte que ho hagin tancat, ja era hora de que algu tanques aquell pou ..

 8. Claudia ha dit:

  i Maria, s’estan fent mal a ells mateixos.

 9. Dra ha dit:

  Claudia que es facin mal o no es lo de menos mentres no facin mal als demes..
  L’unic que intentem els joves es fer festes economiques i i lliures
  Festes on no ens obliguin a pagar un minim d 20€ per entrar o que no ens deixin sortir del recinte fins a una certa hora obligantnos a consumir begudrs amb uns preus elevadissims.
  L’unic que fem es passar-nos’ho be a la nostra manera respectantnos uns als altres i sense fer mal a ningu. BigUpFreePartys

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris