diumenge, 17 de novembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

DO Alella aposta pel TecnoCampus

Miquel Rei i Andreu Francisco | Foto: DO Alella

Dos estudiants de Turisme del TecnoCampus Mataró-Maresme podran desenvolupar el seu treball de final de grau complementant-lo amb pràctiques durant tot l’any al Consorci DO Alella. Aquest és el primer acord d’un conveni de col·laboració signat aquest dimarts entre l’alcalde d’Alella i president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, i el president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rei.

L’alcalde d’Alella s’ha mostrat “satisfet” de l’acord signat i ha augurat que “és el primer d’una sèrie d’acords que segur que es produiran en el futur”. Francisco ha assegurat a més que la col·laboració amb la Fundació TecnoCampus els permetrà augmentar els recursos humans del Consorci DO Alella, i desenvolupar amb “més eficàcia” els projectes del consorci, alhora que col·laboraran en la formació dels estudiants de Turisme.

Per la seva banda, Miquel Rei ha explicat que “el món del vi, especialment a la DO Alella, segueix una línia clara de desenvolupament turístic, per això apostem per aquest conveni i confiem part de la formació dels nostres alumnes al Consorci”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per