dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Doble inauguració dels Escoltes calellencs

Cartell: A.E.M.

Després d’un procés que ha durat tres anys, el proper diumenge 6 de maig, a les 12 del migdia, l’Agrupament Escolta Montnegre inaugura les reformes que s’han realitzat al seu local social – el cau – situat al carrer de la Bruguera número 51 de Calella.

Per altra banda, el mateix Agrupament emprèn un nou projecte “carregat d’energia” que pretén gestionar tot el teixit social i personal que s’ha anat creant durant els seus 53 anys d’història. Es tracta de la fundació d’una nova associació anomenada Amics Escoltes del Montnegre que té per objectiu reunir els antics i actuals escoltes, donar suport a l’escoltisme calellenc i canalitzar els esforços per millorar l’entorn natural i cultural de la serra del Montnegre.

A la doble inauguració està prevista l’assistència de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i la d’altres regidors de diferents formacions amb representació al consistori de la ciutat.

1 comentari per a “Doble inauguració dels Escoltes calellencs”

  1. […] Per altra banda el Diari Maresme ha trobat interessant crear una notícia a la seva secció de Societat.La podeu trobar aquí. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris