dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Half Challenge ‘més reeixit’

Half Challenge 2012 | Foto: Diari Maresme

Calella i comarca van tornar a viure, el 27 de maig passat, la festa del Challenge Barcelona-Maresme, una prova esportiva que en arribar a la seva quarta edició es consolida dins del calendari internacional. D’altra banda, segons un estudi realitzat pel Centre de Recerca Turística de l’Escola Universitària del Maresme, l’impacte econòmic del Challenge a la comarca supera els 4 milions d’euros.

Durant el passat cap de setmana, uns 1.700 triatletes i els seus acompanyants van omplir Calella. Segons el consistori, la presència de triatletes procedents de més de 30 països diferents “confirma el valor de la prova com a eina de difusió internacional de Calella com a destinació de turisme esportiu”.

Durant nou hores, el passeig de Manuel Puigverd va ser el centre neuràlgic del Half Challenge “més reeixit”, segons valora l’organització, doncs la prova va tancar les inscripcions en la capacitat màxima – 1.700 atletes – prevista per al recorregut maresmenc. En aquesta edició la victòria en categoria masculina ha estat per a l’alemany Per Bittner, mentre que en categoria femenina ha estat per a la campiona europea de Llarga Distància, la suïssa Camilla Pedelsen.

A hores d’ara, l’organització del Challenge Barcelona-Maresme ja treballa en la propera edició de la prova de llarga distància que se celebrarà a Calella el pròxim 30 de setembre, i on intentarà mantenir el llistó en el nivell actual. Segons l’organització, es tracta d’una tasca “difícil” després que la Federación Española de Triatlon hagi atorgat a la prova el reconeixement com a ‘millor organització’ dels dos darrers anys, i hagi esdevingut puntuable per al Campionat d’Espanya de Triatló.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris