dimecres, 05 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El regidor car

Centre històric de Teià | Foto: Viquipèdia

Al diccionari, car és allò que té un preu elevat. A Teià tenim un regidor car tenint en compte la feina feta i el preu que ens costa. Inicialment va prometre en campanya electoral que cobraria un euro. Després va començar a cobrar per assistències a plens (290€), comissions informatives (71€) i juntes de govern (190€). Per “sort”, assistia poc. I, finalment, des de maig està cobrant un sou fix de 750 euros bruts al mes per 15 hores setmanals de dedicació. El problema és que continua faltant a plens i comissions i cada vegada gestiona menys regidories, ha “perdut” Comunicació i Cultura.

Ara es veu que vol renunciar al sou! Però el problema és que continua sense aparèixer (ni dedicar-s’hi). Per tant, la solució no passa per renunciar al sou, sinó per dedicar el temps que pertoca i treballar per Teià o plegar. Deixar el càrrec per dignitat i coherència, que no estem per pagar saldos a preu d’or. Ah! I tornant els diners que porta cobrats des de maig.

Gerard Vall-llovera Calmet | Teià (El Maresme)

1 comentari per a “El regidor car”

  1. Gerard Vall-llovera ha dit:

    Les dades sobre retribucions que apareixen a l’article s’han extret dels acords presos en el ple de l’Ajuntament de Teià

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris