divendres, 23 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TecnoCampus continua creixent

Imatge: TecnoCampus Mataró-Maresme

La xarxa empresarial del parc TecnoCampus Mataró-Maresme ha assolit la xifra de 126 empreses instal·lades en els diversos espais que formen part del parc. Pel que fa a l’edifici principal situat a la zona del Rengle, cal destacar que la torre TCM2, destinada a empreses que necessiten entre 23 i 56 metres quadrats, està al 100% d’ocupació, amb un total de 91 empreses instal·lades, de les quals 23 són a la incubadora situada a la primera planta. També al Rengle, la torre TCM3, per a empreses que lloguen a partir de 200 metres quadrats, està al 50% d’ocupació, amb 8 empreses instal·lades.

Els altres espais on hi ha empreses que també formen part de la xarxa empresarial del parc són: la Nau Minguell (11 empreses); l’edifici Vallveric (5 empreses) i l’edifici El Rengle (11 empreses). L’Àrea d’Empresa i Innovació del TecnoCampus Mataró-Maresme s’estructura en tres departaments: el comercial, el de creació d’empreses i el de serveis a les empreses.

Per altra banda, entre els principals reptes que el TecnoCampus s’ha plantejat enguany destaquen els programes d’acceleració per ajudar a créixer les empreses del parc; les accions per potenciar la creació d’empreses innovadores i de base tecnológica; les activitats per afavorir la relació entre les àrees d’Empresa i Innovació i Universitària del parc; i l’activitat comercial centrada en la transferència de coneixement dels grups de recerca, la localització de noves empreses, l’oferta de formació permanent i la divulgació dels espais de lloguer del Centre de Congressos i Reunions del parc.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris