dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els funcionaris vestiran de negre a Pineda

Una protesta 'Divendres negre' | Foto: uib.es

El col·lectiu dels treballadors de la funció pública a Pineda de Mar ha convocat una concentració el proper dijous 19 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, per mostrar el seu rebuig davant les darreres mesures adoptades pel Govern de Mariano Rajoy.

En principi, la convocatòria ha sorgit com iniciativa del col·lectiu de treballadors d’organismes públics pinedencs com ara l’Ajuntament, Correus, Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat, Oficina de Gestió Tributària de la Diputació, Oficina de Treball de la Generalitat, Centres Educatius, Centres d’Atenció Primària, Jutjat de Pau, Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat; que denuncien les diverses retallades pel que fa al seu sou i condicions de treball. De totes maneres, fonts de l’organització han assenyalat també que “aquestes retallades s’emmarquen però, en la campanya de pèrdua de drets socials impulsada pel Govern Central” i, per tant, han convidat a tothom, funcionari o no, a manifestar el seu rebuig.

La concentració s’iniciarà davant de l’Església de Pineda, des d’on els participants es traslladaran a la plaça de Catalunya, on serà llegit un manifest. Els funcionaris vestiran de negre, continuant amb la campanya ‘divendres negre’ iniciada el passat 13 de juliol que proposa vestir d’aquest color tots els divendres amb l’objectiu de demostrar “el dol que guardem per la pèrdua d’uns drets laborals adquirits en el decurs del temps, i que ara estan desapareixent com a suposada solució a una crisi de la qual ni treballadors ni aturats ni usuaris dels serveis públics en som culpables, sinó víctimes”, conclouen.

1 comentari per a “Els funcionaris vestiran de negre a Pineda”

  1. […] treballadors públics, majoritàriament vestits de negre seguint la campanya d’altres funcionaris de poblacions veïnes, van rebre informació per […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris