dijous, 06 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els independents de Cabrils trenquen amb CiU

Cabrils | Foto: Viquipèdia

El partit Veïns Independents de Cabrils (VIC) ha donat per trencades les relacions amb Convergència i Unió (CiU) a causa de la revocació del nomenament de la tercera tinença d’alcaldia assignada al grup i que, segons apunten, “formava part del preacord Pacte Estable de Govern a Cabrils subscrit el 9 de juny de 2011″. En un comunicat, el VIC manifesta que la “prepotent i unilateral actuació” de la representant de CiU – assenyalen, referint-se a l’alcaldessa – “ha fet que el partit doni per trencat el preacord del Pacte Estable no signat”.

En el mateix text, el grup independent de Cabrils recorda que el pacte “no es va materialitzar” mitjançant la signatura del document públic que havia de recollir el programa d’actuació conjunt com a resultat de la refosa dels respectius programes electorals. En aquest sentit, recorden que un dels apartat del preacord feia constar aquest punt, a pesar de que el mateix grup assegura que va convocar “sense èxit, i per dues vegades, una reunió de la Comissió Mixta creada a l’efecte”.

Per altra banda, el VIC ha estat molt crític amb unes declaracions efectuades per l’alcaldessa, Lina Morales (CiU), a La Vanguardia el passat dia 24 de maig, manifestant textualment que “no fan més que posar en evidencia la mediocritat dels arguments utilitzats, pretenent l’alcaldessa, centrar-se a tirar pilotes fora amb el vell truc de … ‘i tu més’.. intentant aparentar lo bona persona que és mentre que ‘l’altre’ ‘el que s’atreveix a denunciar irregularitats’ ‘el que no calla’ a més de dolent, molt dolent, és desagraït”, han assenyalat.

Per finalitzar, el VIC ha donat “públic coneixement” que el seu portaveu en el consistori, Alfred Serrano, des del mateix moment de la recepció de les revocacions, es va posar a treballar en aquesta nova etapa com a integrant de l’oposició.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris