diumenge, 22 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fundació El Maresme surt al carrer

Trobada estatal d’Autogestors | Foto: fundmaresme

El proper 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Aquest dia, instaurat per les Nacions Unides l’any 1992, té com a objectius sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Aprofitant la data, aquest any la Fundació El Maresme sortirà al carrer, i ho farà amb un estand a la plaça Santa Anna de Mataró, davant de la capella de Sant Sebastià. En aquest estand hi haurà un punt informatiu de l’entitat i de les diferents iniciatives que s’estan portant a terme, activitats de pintura per als més menuts, i venda de productes d’artesania elaborats per persones ateses en els diferents centres i serveis de la Fundació.

L’Estand estarà el dissabte dia 1 de desembre per la tarda i el dilluns 3 de desembre durant tot el dia.

Coincidint amb aquesta iniciativa la Fundació posa a la venda el Calendari Solidari 2013. El calendari, amb imatges del fotògraf mataroní Ramon Manent, s’ha editat amb l’objectiu de recollir fons per a subvencionar els serveis de l’entitat, així com també apropar el dia a dia de la Fundació a la societat. Per la seva impressió s’ha comptat amb la col·laboració de diversos comerços i empreses. El calendari es podrà comprar a l’estan del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, als centres de la Fundació i a diferents establiments de la comarca.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per