dijous, 22 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Futbol 7 solidari a Mataró

Camp Municipal d’Esports | Foto: Google Maps

La Penya Barcelonista de Mataró i el Club Esportiu Mataró Escola de Futbol s’han unit aquest Nadal per la celebració d’un torneig amistós de futbol 7 al Camp Municipal d’Esports de la capital del Maresme per aportar joguines a Càrites. En aquest torneig solidari, que tindrà lloc el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre, cada jugador de cadascun dels equips participants aportarà una joguina per aquesta causa benèfica.

L’organització ha avançat que, com hi haurà un total de 12 equips no federats, amb uns 10 membres per equip, es preveu recaptar un mínim de 120 joguines en total.

L’obertura del torneig serà el dissabte, a les 9 del matí, mentre que l’obertura de tarda serà el mateix dissabte a les 15.00 h. Els equips campions de cadascun dels quatre grups disputaran diumenge les semifinals i les finals, també a partir de les 9 del matí.

1 comentari per a “Futbol 7 solidari a Mataró”

  1. Organitzador ha dit:

    El torneig amistós serà un portes obertes, pel que invitem a totes aquelles persones amb ganes de donar joguines i/o també menjar per Càrites que poden venir dissabte de 09:00 fins a les 20:30 diumenge de 09:00 fins a les 14:30 a per portar-les.

    Moltes gràcies per la vostra atenció i també moltes gràcies a Diari Maresme.

    Atentament,

    Penya Barcelonista de Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris